Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου: Ζυγοί, είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είναι πάντα καλό να έχεις μια λίστα με πράγματα που θέλεις να βελτιώσεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της προσωπικής ταυτότητας, ανοίγοντας την πόρτα στην αλλαγή. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη περίοδος για ανάπτυξη. Βρες έναν μέντορα που μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου. Θα απολαύσεις την αυτοανακάλυψη!

Ταύρος

Προσοχή! Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των κρυφών εχθρών. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από άτομο μέχρι καταστάσεις που σου στερούν χρόνο. Θα θελήσετε να σταματήσετε πολλά από αυτά για να αποφύγετε παγίδες, προβλήματα και άλλα πράγματα που σας εμποδίζουν να είστε παραγωγικοί.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια περίοδος δυναμικότητας και πρωτοβουλίας για σένα, Δίδυμε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των επαγγελματικών δικτύων. Γίνει πιο κοινωνικός! Βγες έξω και άρχισε να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Συνάντησε ανθρώπους στην πραγματική ζωή, ίσως διαπιστώσεις ότι προτιμάς να είσαι κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείτε να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σηκώσεις μανίκια. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της καριέρας. Παρότι η μέρα δεν ενδείκνυται, η ώρα να στείλετε βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές και να ενημερώσετε στελέχη του κλάδου σας ότι είστε έτοιμοι για πρόσληψη. Ίσως η χρονική στιγμή να μην είναι ιδανική, αλλά από την άλλη, η αλλαγή μπορεί να είναι προς το καλύτερο.

Λέων

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις κάτι που θες να κατακτήσεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της εκπαίδευσης. Πάρε ένα online μάθημα ή μίλησε με ηγέτες του κλάδου σου. Μην ντρέπεσαι! Επίσης, μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να σας εμποδίσει να δεχτείτε συμβουλές ή εποικοδομητική κριτική. Να θυμάστε, κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη. Η πνευματική συμβουλή της ημέρας: «Αληθινή επιτυχία είναι να είσαι πιστός στον εαυτό σου, ενώ είσαι ανοιχτός στην αλλαγή και την εξέλιξη»

Παρθένος

Πρόσεχε, ό,τι κερδίζεται εύκολα, χάνεται και εύκολα. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των κοινών πόρων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να λάβεις ένα δώρο, αλλά μόλις το αποκτήσεις, ίσως χρειαστεί να το δώσεις σε κάποιον άλλον. Απόλαυσε την καλή πρόθεση και την σκέψη πίσω από το δώρο. Το να δίνεις φέρνει θετική ενέργεια, οπότε να είσαι σίγουρος ότι η γενναιοδωρία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Ζυγός

Είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα! Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των δεσμεύσεων. Είναι η στιγμή για σένα που πρέπει να πεις ή “τώρα ή ποτέ”. Ίσως δεν θες να περιμένεις άλλο για να ξεκινήσεις μία σταθερή σχέση, που μπορεί να οδηγήσει και σε γάμο. Θέλεις να είσαι με αυτό το άτομο τώρα, και θέλεις να του πεις πώς νιώθεις για να το ξέρει.

Σκορπιός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή και μπορεί να ανυπομονείς να την κάνεις πράξη. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των συνηθειών, ανοίγοντας το δρόμο για εξαιρετικές προτάσεις, γρήγορες λύσεις και άμεσα αποτελέσματα. Δοκίμασε νέα πράγματα για να δεις πού μπορεί να οδηγηθείς. Βγες από τη ζώνη άνεσής σου και πειραματίσου, χωρίς φόβο για αποτυχία.

Τοξότης

Η φαντασία χτυπάει κόκκινο! Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της δημιουργικότητας. Αυτή είναι μια μέρα για ζωγραφική και δοκιμή νέων πραγμάτων. Είναι καλό να αφήσετε το παιδί μέσα σας να παίξει και να εκφραστεί η καλλιτεχνική σας πλευρά. Ίσως δεν θέλετε να μείνουν πίσω και να χαθούν οι ιδέες σας. Γράψτε τις οπότε. Αφιερώνοντας χρόνο για να οραματιστείτε τις ιδέες σας, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να τις υλοποιήσετε με επιτυχία.

Αιγόκερως

Είναι πάντα ευχάριστο να λαμβάνεις ξαφνικά και απρόσμενα νέα από κάποιον. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για μια γρήγορη επίσκεψη σε κάποιον φίλο της οικογένειας ή για να δεις τους γονείς σου. Με την Ημέρα της Μητέρας να πλησιάζει, μπορείς να αγοράσεις σήμερα κάτι για να της το κάνεις δώρο αργότερα.

Υδροχόος

Μίλα ήρεμα. Υπάρχει η τάση να πεις αυτό που θες να πεις, χωρίς να το σκεφτείς και χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Προσπάθησε να μην βγάλεις συμπεράσματα βιαστικά, να μην πράξεις απερίσκεπτα ή να μην κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις. Ένας καλός κανόνας είναι να σκεφτόμαστε πριν αντιδράσουμε.

Ιχθύες

Πρόσεχε τις σπατάλες! Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των χρημάτων. Σήμερα το πορτοφόλι σου είναι ευάλωτο σε μια αγορά της στιγμής. Ίσως δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να πάρεις κάτι που θες πολύ, τώρα. Ωστόσο, αν δεν ταιριάζει με τους συνολικούς σου στόχους και σκοπούς (και θα κάνει κακό στον προϋπολογισμό σου), καλό είναι να το ξανασκεφτείς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook