Ζώδια Σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνo: Σύνεση, λήψη σωστών αποφάσεων

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, σύνεση και πρακτικότητα. Άνοιγμα θα υπάρξει για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές συνεργασίες και για χρηματική άνοδο. Οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα βρίσκονται σε τάξη, φεύγουν τα μπερδέματα και η αποφασιστικότητα. Στις περιπτώσεις που παρθούν ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση του στόχους θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις που θα έχουν ικανοποιητική κατάληξη. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι δημιουργικές, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συζητήσεις και οι επαφές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναντήσεις, συναναστροφές, γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στη σχέσεις και στις επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, οι σχέσεις θα έχουν θετική πορεία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αμφιβολία, σταθεροποιούνται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μας καλεί να παραδειγματιστούμε από τα παρελθοντικά λάθη και να προστατευτούμε από τις παρορμητικές επιλογές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook